Kleurrijk Vieren op de Internationale Dag van de Vrede in Sneek
Laat uw wensballon op gaan in Sneek!

Op de internationale Dag van de Vrede, zaterdag 21 september, organiseert het platform levensbeschouwing in Kleurrijk Fryslân wederom een bijeenkomst Kleurrijk Vieren, deze keer in de Sint Martinuskerk in Sneek met als thema “Act for Peace”. We vragen hiermee aandacht voor moedige vredesactivisten in binnen- en buitenland. Dit jaar geven we bijzondere aandacht aan Syrië.
In deze bijeenkomst staat de invulling van het woord ‘vrede’ centraal en wordt er ook stil gestaan bij wat het woord ‘vrede’ voor u betekent.
Tijdens deze bijeenkomst gaat Kleurrijk Fryslân met u in dialoog, kunt u genieten van verhalen van verschillende (gast)sprekers en worden er prachtige liederen gezongen door een koor. Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom Kleurrijk Vieren? Like dan de Facebook pagina van Kleurrijk Fryslân en blijf op de hoogte!

Bijeenkomst Kleurrijk Vieren
op de Internationale Dag van de Vrede
zaterdagavond 21 september 2013
Inloop: 18.30 – 19.00 uur
Vieren: 19.00 – 21.30 uur
Locatie: Sint Martinuskerk, Singel 62 8601 AL Sneek
Vrij entree
Als tegemoetkoming in de kosten vragen wij een vrijwillige bijdrage.

Een ieder is van harte uitgenodigd om deze avond samen met ons te komen vieren.

[wppa type=”slideonlyf” album=”10″][/wppa]