Zaterdag 15 oktober organiseert Kleurrijk Fryslân in samenwerking met studenten van NHL Communicatie een nieuwe editie van de Kleurrijke Wandeling. De wandeling die door de binnenstad van Leeuwarden zal plaatsvinden, start om 13:45 uur en zal eindigen rond 16:30 uur. Het startpunt is het Bonifatiusplein voor het Titus Brandsmahuis in Leeuwarden.

Tijdens de route maken we nader kennis met diverse religies, geloofsovertuigingen en levensbeschouwingen. Zo zullen wij vanuit het Bonifatiusplein door naar het Dharmahuis, de Soefitempel, Waalse kerk en de Sint-Bonifatiuskerk. Deze locaties zijn op loopafstand te bereiken. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een koffie of thee na te praten over onze ervaringen.

Wilt u meelopen? Aanmelden kan door te mailen naar info@kleurrijkfryslan.nl , graag met vermelding van voor- en achternaam, leeftijd en e-mailadres of te bellen naar 058 – 2998905. Bijdrage voor de wandeling is €5,- incl. koffie en thee. Studenten en jongeren krijgen een korting van €2,50. Zie voor meer informatie op de bijgevoegde flyer.

flyer-kleurrijke-wandeling