Ook dit jaar organiseert het Platform Levensbeschouwing in Kleurrijk Fryslân een bijeenkomst Kleurrijk Vieren op de Internationale Dag van de Vrede. Deze keer in ‘De Schakel’ in Camminghaburen in Leeuwarden, met als thema ‘Vrede Verbindt’. Onze motto van dit jaar is ‘Iedereen kan iets voor Vrede doen’. We vragen hiermee aandacht voor Vrede in de Wereld.
Vrede is voor de meeste Nederlanders een vanzelfsprekendheid. Dit geldt lang niet overal ter wereld. Met de Vredesweek roept PAX op om hierbij stil te staan, waar we graag bij aansluiten. Juist in deze roerige tijd is het hard nodig, dat we in dialoog met elkaar blijven. Ondertussen weten we, dat we niet gelijk zijn aan elkaar, maar we zijn wel gelijkwaardig aan elkaar. Er zijn verschillen, maar ook vele overeenkomsten. Op basis van deze overeenkomsten gaan we graag in dialoog met elkaar, om van elkaar te leren en elkaar te respecteren. Flyer Kleurrijk Vieren 21-09-2016Tijdens deze bijeenkomst gaat Kleurrijk Fryslân graag met u in dialoog. Voorgangers en vrijwilligers vanuit verschillende religies en levensbeschouwingen delen graag op diverse wijze hun gedachten met u. Verder kunt u genieten van prachtige liederen gezongen door ons gelegenheidskoor ‘Kleurrijk Fryslân Ashuka Koor’ en nog veel meer.

Bijeenkomst Kleurrijk Vieren ‘Vrede Verbindt’
met als motto ‘Iedereen kan iets voor Vrede doen’
op de Internationale Dag van de Vrede
Op: woensdag 21 september 2016
Inloop: 19.00 – 19.30 uur
Vieren en dialoog: 19.30 – 21.00 uur
Locatie: ‘De Schakel’, Camminghaburen,
Havingastate 7, 8925 AZ in Leeuwarden
Vrij entree

U wordt van harte uitgenodigd om deze avond samen met ons te komen vieren.