Flyer Kleurrijk Vieren met als thema ‘Kleurich Iepen Mienskip’, bewuste aandacht voor elkaar op 21 maart 2018Ook in het jaar van Leeuwarden Culturele Hoofdstad organiseert het Platform Levensbeschouwing in Kleurrijk Fryslân een bijeenkomst Kleurrijk Vieren op de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie. Deze keer samen met de Protestantse gemeente Leeuwarden en de studenten Communicatie van de NHL in ‘De Fontein’, Goudenregenstraat 77 in Leeuwarden, met als thema ‘Kleurich Iepen Mienskip’, bewuste aandacht voor elkaar.

In een tijd waarin sommige partijen steeds harder pleiten voor de afschaffing van Artikel1 van de Grondwet en de Islam in een kwaad daglicht zetten. Wij kunnen en mogen niet aan deze tendensen voorbij gaan, we moeten er wat aan doen en de tij doen keren. Juist nu in deze roerige tijd vindt Kleurrijk Fryslân het hard nodig, dat we in dialoog met elkaar moeten blijven.

Ondertussen weten we, dat we niet gelijk zijn aan elkaar, maar we zijn wel gelijkwaardig aan elkaar. Er zijn verschillen, maar ook vele overeenkomsten. Op basis van deze overeenkomsten gaan we graag in dialoog met elkaar, om van elkaar te leren en elkaar te respecteren.

Voorgangers en vrijwilligers vanuit verschillende religies en levensbeschouwingen delen graag op diverse wijze hun gedachten met u. Het ‘Kleurrijk Fryslân Ashuka Koor’ onder leiding van Hindrik van der Meer zal zorg dragen voor de muzikale omlijsting. Dit interlevensbeschouwelijk evenement is toegankelijk voor jong en oud.

Op: woensdag 21 maart 2018

Inloop: 19.00 – 19.30 uur

Vieren en dialoog: 19.30 – 21.30 uur

Locatie: De Fontein

Goudenregenstraat 77, 8922 CP Leeuwarden

Vrij entree

Als tegemoetkoming in de kosten vragen wij een vrijwillige bijdrage.

U wordt van harte uitgenodigd om deze avond samen met ons te komen vieren.

Zie voor meer informatie ook op onze website www.kleurrijkfryslan.nl

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuws rondom Kleurrijk Fryslân?

Like dan de Facebook pagina van Kleurrijk Fryslân!

Met vriendelijke groet,

Sandra Roza

Voorzitter Kleurrijk Fryslân