Kleurrijk Fryslân wil met dit project aandacht vragen voor het feit, dat de vrouw nog steeds achtergesteld wordt bij de man in haar maatschappelijke positie. Om de vicieuze cirkel te doorbreken en de gelijkwaardigheid te bevorderen, koken op 8 maart mannen voor vrouwen van 14.30 – 21.00 uur bij Kleurrijk Fryslân, in het Titus Brandsmahuis aan het Bonifatiusplein 21 in Leeuwarden.

Mannen uit diverse culturen, die uit emancipatoire redenen graag voor vrouwen willen koken en zodoende deze vrouwen in het zonnetje willen zetten en aandacht willen vragen voor gelijkwaardige behandeling van vrouwen kunnen zich hiervoor aanmelden. Deze mannen krijgen in samenwerking met Resto VanHarte een kookworkshop aangeboden bij Resto VanHarte, in wijkzorgcentrum Het Nieuwe Hoek, Hoeksterpad 16 te Leeuwarden, op 6 maart a.s. van 13.30 – 20.30 uur. Deze mannen mogen familie, vrienden en bekenden uitnodigen om het eten uit de workshop te komen proeven. Geef u zo snel mogelijk op, er zijn nog enkel plaatsen beschikbaar. Zie bijgevoegde flyer. Kosten € 6,- per persoon.
Vrouwen uit diverse culturen, die op 8 maart a.s. graag verwent willen worden met een drie gangen vegetarisch diner door mannen kunnen zich hiervoor aanmelden. Het diner is van 18.00 – 20.30 uur. Geef u zo snel mogelijk op, er zijn nog enkel plaatsen beschikbaar. Zie bijgevoegde flyer. Kosten € 6,- per persoon. We hopen u te ontmoeten bij het diner.

Aanmelden kan via Sandra Roza van Kleurrijk Fryslân, roza.sandra@gmail.com, info@kleurrijkfryslan.nl of 058 – 2998905.

Datum:
Tijd: 00:00
Locatie:
Adres: – ,