Ook dit jaar organiseert Kleurrijk Fryslân op de Internationale Dag van de Vrede een bijeenkomst Kleurrijk Vieren . Deze keer samen met Soefi centrum Friesland in Leeuwarden met als thema ‘De Kracht van de Verbeelding’. We vragen hiermee aandacht voor Vrede in de Wereld. Vrede is voor de meeste Nederlanders een vanzelfsprekendheid. Dit geldt lang niet overal ter wereld. Met de Vredesweek roept PAX op om hierbij stil te staan, waar wij als Kleurrijk Fryslân graag bij aansluiten. Juist in deze roerige tijden is het hard nodig, dat we in dialoog met elkaar blijven. Ondertussen weten we, dat we niet gelijk zijn aan elkaar, maar we zijn wel gelijkwaardig aan elkaar. Er zijn verschillen, maar ook vele overeenkomsten. Op basis van deze overeenkomsten gaan we graag in dialoog met elkaar, om van elkaar te leren en elkaar te respecteren.

Tijdens deze bijeenkomst gaat Kleurrijk Fryslân graag met u in dialoog. Voorgangers en vrijwilligers vanuit verschillende religies en levensbeschouwingen delen hun gedachten met u. Verder kunt u genieten van Dick (Rama) Lieftink op gitaar met mantra’s, Harpiste Diana de Vries en Violiste Michaela Hollmannova en nog veel meer.

Kleurrijk Vieren ‘De Kracht van de Verbeelding’
Donderdag 21 september 2017
Inloop: 19.00 – 19.30 uur, Vieren en dialoog: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Bij de put 15, 8911 GE Leeuwarden

Flyer Kleurrijk Vieren 21-09-2017