Op dinsdag 5 organiseert Platform Levensbeschouwing in Kleurrijk Fryslân een kleurrijke wandeling in Leeuwarden van 10.30 – 13.30 uur.Dit onder de noemer: ‘Beleef de kleur van de Vrijheid’.

U kunt zich hiervoor opgeven per mail naar info@kleurrijkfryslan.nl voor 1 mei aanstaande.
Bijdrage: 5 euro p.p. (incl. koffie/thee)

U krijgt op deze dag de mogelijkheid om (nader) kennis te maken met de gebedshuizen van diverse religies in Leeuwarden. Deze bevinden zich allemaal op loopafstand van elkaar. De wandeling start om 10.30 uur bij de Grote of Jacobijnerkerk en begint met een rondleiding in deze kerk. Vervolgens wordt aandacht geschonken aan het Joods monument op Bij de Put en het logegebouw aldaar waar de Soefi’s hun bijeenkomsten houden. Aansluitend wordt een bezoek gebracht aan de Synagoge en de Turkse Moskee,waarna de wandeling wordt afgesloten in de Sint Bonifatiuskerk rond 13.30 uur.

Iedereen is van harte welkom om aan deze kleurrijke wandeling mee te doen.